Houtbewerkingsgereedschap slijpen

Delbressine Slijptechniek slijpt verschillende soorten houtbewerkingsgereedschappen zoals cirkelzagen, lintzagen, en schaafmessen van uiteenlopende merken en maten. Indien u hieronder uw gereedschap niet aantreft neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u altijd helpen om snel weer aan de slag te kunnen met uw gereedschap.

Cirkelzaag

Widia cirkelzaagblad. Met dank aan Wikipedia.

Wij slijpen alle Hardmetaal cirkelzagen tot 800mm doorsnede weer vlijmscherp. Alle cirkelzagen worden geslepen met onze profesionele Vollmer slijpmachines.

Indien er tanden zijn beschadigd of geheel zijn uitgebroken, bijvoorbeeld als u een spijker heeft geraakt, kunnen wij uw cirkelzaag professioneel herstellen, uitgebroken tanden worden d.m.v. zilversoldeer opnieuw ingelast. Hierna wordt het zaagblad weer als nieuw geslepen en kunt u weer aan de slag!

Wij kunnen alle tandvormen slijpen voor alle soorten Hardmetaal (widia) cirkelzagen.

Handzaag

feinHandzagen slijpen wij van klein tot groot van tandvorm fijn tot grof. Ook slijpen wij Fein deltazaagjes en andere vergelijkbare merken. Verder kunnen wij ook uw verstekzagen slijpen.

Iedere handzaag wordt machinaal geslepen en gezet.

Lintzaag

Wij kunnen lintzagen slijpen tot wel 6 meter lengte. Uw lintzaag wordt machinaal geslepen en gezet. Wij leveren ook nieuwe lintzagen in alle maten.

Lintzaag

Schaafmessen

Wij slijpen alle soorten schaafmessen tot 900mm in HSS staal en in (Widia) Hardmetaal. Ook slijpen wij alle voorkomende papiermessen voor snijmachines maar ook drukkersmessen en hakselaarmessen.

ideallogo papier15Thumbnail