Metaalgereedschap slijpen

Voor de metaalbewerkingsindustrie slijpen wij een scala aan metaalgereedschappen op vakkundige wijze. Onderstaand treft u enkele voorbeelden aan van de metaalbewerkingsgereedschappen die wij voor u kunnen slijpen.

Metaal-cirkelzagen

Wij slijpen alle HSS cirkelzagen met een diameter tot em met 500mm. Uit voorraad verkopen wij ook nieuwe HSS cirkelzaagbladen van het merk Kinkelder.

Ook kunt u bij ons terecht voor het slijpen van alle soorten Hardmetaal cirkelzagen in alle soorten tandvormen (zie onderstaande afbeelding). Ook kunnen wij uitgebroken tanden opnieuw vertanden en zijn daarna weer als nieuw.

HSS Cirkelzagen

Hardmetaal cirkelzagen

Tandvormen hardmetaal cirkelzagen

Lees meer over cirkelzaag slijpen

Boren

Er wordt ons vaak gevraagd of het slijpen van boren zich wel loont. Als u veel boren heeft kan het zeker lonen om deze door ons vakkundig te laten slijpen. U kunt dan snel weer aan de slag.

Wij slijpen alle soorten HSS boren en hardmetaalboren t/m diameter 40mm en ook alle maten kernboren.

Diverse vormen en maten kernboren

Diverse vormen en maten kernboren

Metaalfrezen

Wij kunnen diverse soorten en maten metaalfrezen slijpen zoals vingerfrezen, spiebaanfrezen, mantelkopfrezen en nog veel meer.

Bandzagen

Wij kunnen in alle materen nieuwe bandzagen voor metaal leveren van het merk Kinkelder, zie Kinkelder.com.

Overige metaalgereedschappen

Verder slijpen wij alle voorkomende gereedschappen voor de metaalbewerking, zoals plaatscharen, schreddermessen, ponssen en nog veel meer.