Tuingereedschap slijpen

U bent begonnen met het knippen van de heg en uw heggenschaar komt maar niet door de taaie stronken heen. U wilt die boom omzagen maar uw kettingzaag trekt het niet meer.

Komen deze scenario’s u bekend voor? In plaats van nieuw tuingereedschap te kopen kunt u ook uw kettingzaagblad, heggenschaar of uw andere tuingereedschap slijpen laten bij Delbressine Slijptechniek in Neerbeek! Dit is voordeliger en milieuvriendelijker.

Heggenschaar

Tuingereedschap slijpen zoals de Metabo elektrsche heggenschaarWij slijpen onder andere uw Metabo elektrische heggenschaar weer als nieuw zodat u uw heg snel weer vakkundig kunt snoeien.

Grasmaaier

Wij slijpen alle soorten grasmachines, handmaaiers / kooimaaiers en benzine-maaiers tevens
kunt U bij ons terecht voor alle onderhoud en verkoop van nieuwe grasmaaiers.

Het is aan te bevelen om regelmatig uw grasmaaier te onderhouden. Delbressine Slijptechniek is gespecialiseerd in onderhoud van hand-, elektrische- en benzinemaaiers van onder andere Briggs & Stratton, Gardena, Bosch en SOLO tuinmachines. Meer over grasmaaier onderhoud.

Kettingzaag

Wij slijpen alle kettingen voor uw motorzaag maar kunnen ook een nieuwe ketting plaatsen. Wij hebben kettingen voor alle motor- en kettingzagen op voorraad.

Tuingereedschap slijpen zoals Stihl kettingzagen
Stihl kettingen
Oregon kettingen
Voorbeeld van een zaagtand